Veelgestelde vragen

Wat is het stappenplan van een bestelling tot levering?

  1. Je kan je wensen doorgeven via e-mail, het contactformulier of via +5999 8463595.
  2. We sturen je een vrijblijvende offerte. Alle prijzen zijn inclusief 6% OB.
  3. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, krijg je de factuur per e-mail toegestuurd.
  4. Het volledige bedrag dient dan in één keer te worden voldaan.
  5. Vervolgens wordt de bestelling in productie genomen in onze meubelmakerij op Curacao.
  6. Indien gewenst kunnen de meubelen ook worden bezorgd (binnen 3 weken). Hier zijn extra kosten aan verbonden. Geef dit aan in het offerte formulier.
  7. Voor service en garantie staan we altijd en snel voor je klaar. Elke klant moet bij ons tevreden zijn over het geleverde meubel!

Hoe gaat de bezorging?

Meubelen worden geleverd via een transportbedrijf op Curacao. Voor de exacte levering wordt je gebeld voor een leverdag. Op de dag van bezorging kan het transportbedrijf een tijdstip van levering geven. Meubelen van steigerhout zijn zwaar. De meubelen worden geleverd tot over de eerste drempel op de begane grond. Indien je een levering op een etage bezorgd wilt hebben,  geef dit dan bij voorbaat aan ons aan. Wij kunnen hiervoor een speciale afspraak maken. Bepaalde meubelen worden in losse delen geleverd. Indien het gewenst is om de losse delen door ons in elkaar te laten zetten, kun je dit aangeven bij de bestelling zodat dit opgenomen wordt in de factuur.

Hebben jullie ook een bezoekadres of showroom?

Een officiële showroom hebben we niet. We maken namelijk alle meubels op bestelling voor onze klanten op Curacao. Als je meubelen wilt bezichtigen dan kun je naast onze webshop een kijkje nemen in onze fabriek of bij verschillende winkels en horecagelegenheden op Curacao die Woodgoed ingericht heeft met steigerhouten meubelen. Informeer naar de details van deze locaties.

Wat is jullie gemiddelde levertijd?

De gemiddelde levertijd is 3 weken. Bij maatwerk wijkt de levertijd niet veel af. We bellen je voor de levertijd altijd op om een dag en tijdstip af te spreken. Maatwerk kussens bij loungebanken hebben een iets langere levertijd.

Nemen jullie ook grote projecten aan of richten jullie ook bedrijven in?

Jazeker. Je kan bij ons ook terecht voor het inrichten van winkels, scholen, kantoren of horecazaken. We meten in, maken bouwtekeningen, plaatsen en verbouwen zelfs naar wens. Vraag eens naar de mogelijkheden.

White wash, gray wash (voorbeelden klik hier)

White wash: Dit is witte, net niet dekkende lak, die weer licht opgeschuurd wordt, waardoor de nerven zichtbaar blijven.
Grey wash:  Dit is grijs/blauwe, net niet dekkende lak, die weer licht opgeschuurd wordt, waardoor de nerven zichtbaar blijven.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

Je krijgt een factuur per email toegestuurd. Het volledige bedrag van de factuur dient in één keer contant of via bank betaald te worden. Vervolgens wordt de bestelling in productie genomen.

Wet kopen op afstand / retourrecht

Je hebt ook bij ons recht op retour als in de wet kopen op afstand. Als producten speciaal voor jou besteld worden en/of speciaal op maat gemaakt worden, geldt het herroepingsrecht wettelijk niet. Na akkoord op een offerte van een meubel die we op maat maken of lakken/beitsen kunnen we die niet in alle gevallen terugnemen, echter trachten we in dit geval altijd tot een oplossing te komen.

Staan alle producten op de website?

De meest gangbare producten staan op de website, maar we hebben natuurlijk honderden andere maatwerk modellen gemaakt. Als je wensen of vragen hebt of een eigen idee dan kunt je altijd contact met ons opnemen.

Kan ik een foto of tekening doorsturen?

Jazeker! We maken een vrijblijvende offerte op basis van een foto of tekening die je stuurt. Vergeet niet de gewenste maten en andere wensen door te geven. Je kunt ons mailen op contact@woodgoed.com

Wat is het verschil tussen oud en nieuw steigerhout?

Oud steigerhout is gemaakt van gebruikte vurenhouten steigerplanken (zie bed). Ze zijn donkerder van kleur, robuuster. Uiteraard gebruiken we alleen maar droog steigerhout en schuren we splintervrij of worden op aanvraag extra behandeld met een lak. Het is een grote uitzondering dat een meubel van gebruikt steigerhout kaarsrecht of zonder oneffenheden gemaakt kan worden. Dit is dan ook de charme van een meubel van oud steigerhout. Nieuw steigerhout (pitch pine) is blanker/lichter van kleur en strakker (zie foto loungebank). Na enkele maanden in weer en wind krijgt ook nieuw steigerhout een donkere kleur, maar krijgt nooit het echte robuuste karakter als oud steigerhout.

Oud steigerhout

steigerhouten-bed-bon-diajpg

Nieuw steigerhout (pitch pine)

IMG_0346

Maatvoering van een steigerhouten plank / steigerdeel

Dikte: +/-   3 cm
Breedte:  +/-  20 cm
Lengte: Tot maximaal +/- 5 meter (inclusief kanten)

Kan ik jullie telefonisch bereiken?

Uiteraard. Je kunt overdag (ma/vr) bellen met +5999 8463595. Wanneer het gaat om het doorgeven van juiste maten, aantallen en specifieke wensen, werken we het liefst per email (contact@woodgoed.com of via het contactformulier).

Hebben jullie een catalogus / papieren brochure?

De catalogus is onze webwinkel. Honderden verschillende meubelen van steigerhout. Echter, we hebben een grote portfolio met prachtig ingerichte woningen, winkels of kantoren van eerdere projecten. We kunnen je uiteraard voorzien van foto’s uit de portfolio die niet zijn opgenomen op de website/webshop. Ook ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze meubelmakerij (fabriek) op Curacao (wel op afspraak).