+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
 • Eigen fabriek op Curaçao
 • Maatwerk is onze standaard
 • Gemaakt in 3 weken

Bed kopen Curacao? “Deskansa”

Twee persoons bed van steigerhout

Bed kopen Curacao

Steigerhouten bed “Deskansa” is één van de nieuwe bedden in ons assortiment. Dit bed wordt standaard geleverd zonder lattenbodem, maar deze kunnen wij optioneel wel mee leveren. Het model kenmerkt zich door het rechte ontwerp, waardoor het bed lekker stevig is. Dit steigerhouten bed is in elke afmeting te leveren.

Steigerhouten bedden in drie weken geleverd

Wil je een bed kopen op Curacao? Wij leveren alle steigerhouten meubelen binnen drie weken. Welke afmeting je ook wilt hebben. Bekijk de prijzen en afmetingen in de onderstaande tabel. Direct bestellen? Vul het onderstaande formulier in en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Een éénpersoonsbed of een tweepersoonsbed?

Bed “Deskansa” is gemaakt van oude steigerhout planken. Geen plank is gelijk, maar uiteraard door ons machinaal geschuurd en helemaal klaar om gelijk in gebruik te nemen. De standaard hoogte van dit bed is 60cm. ‘s Avonds is het gemakkelijk in het warme bed duiken en je staat ‘s morgens weer veel gemakkelijker uit bed. Wil je het gebruiken als éénpersoonsbed, twijfelaar of tweepersoonsbed? Met laden? Wil je dit slaapkamer meubel net ietsje anders? Alles is mogelijk, vraag ernaar.

Hoe wordt steigerhouten bed “Deskansa” geleverd?

De zijkanten en het hoofd- en voeteneind worden los geleverd. Eenmaal bij jou thuis hoef je alleen nog maar de zijkanten in het hoofd- en voeteneind te klikken met behulp van de voorgemonteerde bedhaken. Vervolgens de lattenbodem plaatsen en het bed is klaar voor je matras en de eerste nachtrust. Slaap lekker!

Onderstaande afmetingen zijn op basis van de matrasmaat. De totale buitenmaat van het bed is ongeveer 6-10cm langer en 6cm breder.

Prijsoverzicht steigerhout bed “Deskansa” (1 of 2 persoons bed)
Matrasmaat Prijs Lattenbodem
140cm x 200 x 60cm Naf 909,00 Naf 179,00
160cm x 200 x 60cm Naf 959,00 Naf 179,00
160cm x 220 x 60cm Naf 1009,00 Naf 179,00
180cm x 200 x 60cm Naf 1059,00 Naf 179,00
180cm x 220 x 60cm Naf 1109,00 Naf 179,00
Andere maten zijn ook mogelijk! Op aanvraag

Bed kopen Curacao? Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind? Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een scherpe offerte. Ook een maatwerk meubel heeft een levertijd van slechts drie weken. 

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie

 

Geplaatst in Bedden, Meubelcatalogus, Slaapkamer, Woning, , getagd

Vrijblijvende offerteaanvraag

offerteaanvraagbestellingvraag

Afleveradres
Afbeeldingen toevoegen


 • Maatwerk voor super scherpe prijzen
 • Alle meubelen worden gemaakt op Curacao
 • Binnen drie weken thuis geleverd
 • Altijd supersnel een vrijblijvende offerte
 • Één jaar Volledige garantie op je meubel (zie voorwaarden)

Altijd

 • Uit eigen fabriek op Curacao
 • Zeer scherpe prijzen
 • Maatwerk is onze standaard
 • Snelle levering