+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
  • Eigen fabriek op Curaçao
  • Maatwerk is onze standaard
  • Gemaakt in 3 weken

Steigerhouten kledingkast “Haiti”

Steigerhouten kledingkast "Haiti"

Unieke steigerhouten kledingkast Haiti. Je kunt kiezen uit een kast met legplanken of een hanggedeelte, of beide. De handgrepen kunnen wij naar wens maken van steigerhout. Zo krijg je dus een kast volledig naar wens!

Steigerhouten kledingkast op maat gemaakt

Mooie steigerhouten kledingkast Haiti met deuren en legplanken voor in de woonkamer, keuken, kantoor, babykamer of slaapkamer. Op de foto zie je de legkast met stalen handgrepen. Als je wilt kunnen we deze handgrepen ook maken van steigerhout. De deuren sluiten met behulp van een kliksysteem aan de binnenkant van de kast. Steigerhout heeft een ultieme robuuste uitstraling dat deze kast zo mooi maakt.

Steigerhouten kledingkast in een andere indeling?

Wil je de kast Haiti net iets anders, groter of kleiner? Standaard voeren we de steigerhouten kledingkast uit met legplanken. Vind je het handig om een hanggedeelte te hebben? Geen probleem. Wij maken deze kast speciaal voor jou op maat! Let op: Deze kast wordt in één geheel geleverd. Hou er altijd even rekening mee hoe de kast bij jou in een slaapkamer geplaatst kan worden en/of via een trap kan.

Prijsoverzicht kast HAITI
Afmeting B x D x H Prijs
80cm x 50cm x 180cm Naf 1289,00
80cm x 50cm x 200cm Naf 1329,00
100cm x 50cm x 180cm Naf 1369,00
100cm x 50cm x 200cm Naf 1409,00
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan. We kunnen de kast behandelen met blanke lak, whitewash, greywash of blackwash.

Leverinformatie: Onze meubelen zijn geen bouwpakketten. Deze kast wordt uit één geheel gemaakt. De kast is zwaar maar wel door twee sterke mensen te tillen. Dit kunnen wij ook voor je regelen. Bekijk voor je besteld of een kast ook bij jouw thuis, in de winkel of op kantoor geplaatst kan worden. Denk aan deuren, trapgaten, lift, hoeken etc. Twijfel je? Neem gewoon contact met ons op. We kunnen altijd met je meedenken om een kast iets anders te maken. Vraag hiervoor een offerte aan.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.