+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
  • Eigen fabriek op Curaçao
  • Maatwerk is onze standaard
  • Gemaakt in 3 weken

Steigerhouten Loungeset “Salina” op wielen

Luxe steigerhouten loungebank met wielen

Chique steigerhouten loungeset op wielen om gemakkelijk te verplaatsen. De loungebank is uitstekend te combineren met speciale kussens voor extra zitcomfort zoals je op de foto kunt zien. De kussens zijn niet standaard inbegrepen maar zijn apart leverbaar in elk gewenste kleur. Vraag naar de mogelijkheden van deze steigerhouten loungebank. Indien je liever de loungebank met andere wielen of zonder wielen wilt bestellen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Steigerhouten loungeset op wielen

Door de hoekloungebank te combineren met een één of tweezits bijbank en een bijpassende bloktafel en bijpassende kussens maak je een complete loungeset.

Kies je eigen opstelling

Doordat de loungebank uit losse delen samen te stellen is kun je eindeloos variëren met verschillende opstellingen. Bekijk voor inspiratie de onderstaande ideeën.

 

Toch nog andere loungebanken bekijken? Doe ideeën op!

Onderhoud van steigerhouten tuinmeubels

De loungebank krijgt waarschijnlijk een plek in de tuin of op het(dak)terras. Vaak krijgen we de vraag: Kan een steigerhouten meubel buiten blijven staan?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Onze steigerhouten meubelen kunnen gewoon buiten blijven staan. Zorg er wel voor dat deze steigerhouten loungeset  met veel regen niet in een plas met water staat. Dan bestaat namelijk de mogelijkheid dat de meubelen gaan rotten.

Diverse lakken of afwerking

Zoals hierboven omschreven is, heeft een meubel van steigerhout geen speciale afwerking nodig. Het kan natuurlijk wel! Voor een steigerhouten loungeset zijn verschillende afwerkingen denkbaar. Hoewel we zelf vinden dat de meubels er naturel op hun best uitzien, hebben we in het verleden steigerhouten loungesets onder andere geleverd in white, grey of black wash.

Kies bijpassende kussens

Om je tuinmeubel helemaal compleet te maken kun je ook op maat gemaakte kussens bestellen. De prijzen en kleuren zijn op aanvraag en afhankelijk van de maat die je kiest. We gaan standaard uit van kussens van 8cm dik, waterafstotend en kleurvast.

 

Prijsoverzicht Loungebank Salina
Module Prijs
Recht 100cm x 80cm Naf 539,00    
Hocker 80cm x 80cm Naf 459,00    
Hoek 80cm x 80cm Naf 659,00    
Let op: de lengtematen worden gemeten vanaf de achterkant!
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan
We kunnen de loungebank behandelen met beits, olie, whitewash, greywash

Altijd

  • Uit eigen fabriek op Curacao
  • Zeer scherpe prijzen
  • Maatwerk is onze standaard
  • Snelle levering