+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
Houten Maatwerk & Design Meubelen Curacao
+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
  • Eigen fabriek op Curaçao
  • Op maat gemaakt
  • Gratis levering

Bed kopen Curacao? “Deskansa”

Twee persoons bed van steigerhout

Steigerhouten bed “Deskansa” kenmerkt zich door het rechte ontwerp, waardoor het bed lekker stevig is. Dit bed wordt standaard geleverd zonder lattenbodem, maar deze kunnen wij optioneel wel mee leveren. Het steigerhouten bed is in elke afmeting te leveren. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Een éénpersoonsbed of een tweepersoonsbed?

Bed “Deskansa” is gemaakt van oude steigerhout planken. Geen plank is gelijk, maar uiteraard door ons machinaal geschuurd en helemaal klaar om gelijk in gebruik te nemen. De standaard hoogte van dit bed is 60cm. ‘s Avonds is het gemakkelijk in het warme bed duiken en je staat ‘s morgens weer veel gemakkelijker uit bed. Wil je het gebruiken als éénpersoonsbed, twijfelaar of tweepersoonsbed? Met laden? Wil je dit slaapkamer meubel net ietsje anders? Alles is mogelijk, vraag ernaar.

Steigerhouten bedden in drie weken geleverd

Wil je een bed kopen op Curacao? Wij leveren alle steigerhouten meubelen binnen drie weken. Welke afmeting je ook wilt hebben. Direct bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Vul het onderstaande formulier in.

Hoe wordt steigerhouten bed “Deskansa” geleverd?

De zijkanten en het hoofd- en voeteneind worden los geleverd. Eenmaal bij jou thuis worden de zijkanten in het hoofd- en voeteneind geklikt met behulp van de voor gemonteerde bedhaken. Vervolgens de lattenbodem plaatsen en het bed is klaar voor je matras en de eerste nachtrust. Slaap lekker!

Bed kopen Curacao? Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind? Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een scherpe offerte. Ook een maatwerk meubel heeft een levertijd van slechts drie weken. 

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie

 

Geplaatst in Bedden, Meubelcatalogus, Slaapkamer, Woning, , getagd

Vrijblijvende offerteaanvraag

offerteaanvraagbestellingvraag

Afleveradres
Afbeeldingen toevoegen


  • Maatwerk voor super scherpe prijzen
  • Alle meubelen worden gemaakt op Curacao
  • Binnen drie weken thuis geleverd
  • Altijd supersnel een vrijblijvende offerte
  • Één jaar Volledige garantie op je meubel (zie voorwaarden)