+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
Houten Maatwerk & Design Meubelen Curacao
+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
  • Eigen fabriek op Curaçao
  • Op maat gemaakt
  • Gratis levering

Steigerhout Curacao – Woodgoed boekenkast “Jamaica”

Steigerhouten kasten voor thuis, salon, winkel, school

Steigerhout Curacao? Woodgoed heeft een breed aanbod van steigerhouten meubelen op deze website. Zoals deze mooie steigerhouten buffetkast “Jamaica” met dichte achterwand. Deze kast wordt standaard vervaardigd van gebruikte steigerplanken.

Nooit meer opbergruimte te kort met de kast van steigerhout zoals deze “Jamaica”. Deze boeken/opbergkast heeft ruimte te over. Niet alleen praktisch, maar deze steigerhouten boekenkast staat ook mooi in de living van uw tropenwoning op Curacao. Uiteraard kan je een dergelijke houten boekenkast ook gebruiken in de winkel of in de salon. Heb je direct een eyecatcher waar je tevens je spulletjes of voorraad in op kan bergen. Of, je maakt van deze boekenkast een aanwinst op de porch?! Dan heb je direct alles bij de hand als je heerlijk op je mooie steigerhouten loungebank zit!

Steigerhout Curacao

Steigerhouten meubels voor binnen of buiten zijn volgens Woodgoed Curacao het mooiste in gebruikt steigerhout. Gebruikt steigerhout is grijzer en donkerder dan nieuw steigerhout. Het ziet er wat ‘geleefder’ uit, het is eigenlijk hout met een geschiedenis. De steigerhouten planken die Woodgoed gebruikt op Curacao zijn afkomstig uit Nederland.

Een afwerking als beits is niet meer nodig bij een meubel van steigerhout. Meubels van steigerhout zijn wel geschikt om white of the grey washen. De steigerhouten boekenkast wordt daardoor donkerder of lichter, terwijl hij wel zijn karakteristieke natuurlijke uitstraling behoud.

Meer deuren? Meer vakken in plaats van planken? We maken alles naar wens voor u op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Steigerhouten buffetkast “Jamaica”:
  • Maten buffetkast 160cm x 50cm x 200cm

Wist u dat we op Curacao complete winkels, woningen, horecazaken, scholen, kinderdagverblijven en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Steigerhout Curacao? Woodgoed! Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Geplaatst in Horeca, Kantoor, Kasten, Meubelcatalogus, Woning

Vrijblijvende offerteaanvraag

offerteaanvraagbestellingvraag

Afleveradres
Afbeeldingen toevoegen


  • Maatwerk voor super scherpe prijzen
  • Alle meubelen worden gemaakt op Curacao
  • Binnen drie weken thuis geleverd
  • Altijd supersnel een vrijblijvende offerte
  • Één jaar Volledige garantie op je meubel (zie voorwaarden)