+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
Houten Maatwerk & Design Meubelen Curacao
+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
  • Eigen fabriek op Curaçao
  • Op maat gemaakt
  • Gratis levering

Steigerhouten bed met laden “Bonnochi”

Steigerhouten bed met laden

Steigerhouten bed met laden “Bonnichi” kan ook zonder laden geleverd worden. Het is dus optioneel om laden toe te voegen. Dit bed is geschikt voor kinderen of volwassenen. Met een strakke afwerking, splintervrij kan u of uw kind genieten van een stoer en robuust ogend steigerhouten bed. De laden zijn afgewerkt met plaatmateriaal zodat de laden strak glijden. Het bed kan uiteraard ook geleverd worden zonder laden! Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Al onze meubelen van steigerhout worden volledig machinaal geschuurd zodat deze splintervrij is. We kunnen de steigerhouten bedden in elke gewenste vorm of maat voor u vervaardigen. Vraagt u naar de mogelijkheden. We hebben een vergelijkbaar model ook als steigerhouten kajuitbed/zitbank model.

De productietijd is gemiddeld drie weken. Wilt u een dit slaapkamer meubel steigerhouten bed met laden liever zonder laden of een extra lade, een andere hoofd of voet, hoger, langer of breder? Alles is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind? Stuur uw ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een sterke offerte voor u. Ook een maatwerk meubel heeft een productietijd van slechts drie weken.

Wist u dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Posted in Bedden, Meubelcatalogus, SlaapkamerTagged , , , ,

Vrijblijvende offerteaanvraag

offerteaanvraagbestellingvraag

Afleveradres
Afbeeldingen toevoegen


  • Maatwerk voor super scherpe prijzen
  • Alle meubelen worden gemaakt op Curacao
  • Binnen drie weken thuis geleverd
  • Altijd supersnel een vrijblijvende offerte
  • Één jaar Volledige garantie op je meubel (zie voorwaarden)