+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
Houten Maatwerk & Design Meubelen Curacao
+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
  • Eigen fabriek op Curaçao
  • Op maat gemaakt
  • Gratis levering

Steigerhouten kinderbed “Duru”

steigerhouten kinderbed duru

Het steigerhouten éénpersoonsbed Duru is een echte aanwinst voor elke kinder- en tienerkamer. Maar het staat ook top in de logeerkamer. Wil je lades onder het bed? Geen probleem, geef het aan in het bestelformulier dan plaatsen we één of twee hele praktische grote opberglades. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Steigerhouten éénpersoonsbed in drie weken geleverd

De levertijd is maximaal drie weken. Wil je dit slaapkamermeubel liever met lade, een ander hoofd- of voeteneinde? Alles is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Het bed is circa 13cm langer en 10cm breder dan het matras.

Hoe wordt steigerhouten bed geleverd?

De zijkanten en het hoofd- en voeteneind worden los geleverd. Eenmaal bij jou thuis worden de zijkanten in het hoofd- en voeteneind geklikt met behulp van de voor gemonteerde bedhaken. Vervolgens de lattenbodem plaatsen en het bed is klaar voor je matras en de eerste nachtrust. Slaap lekker!

Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind? Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een sterke offerte. Ook een maatwerkmeubel heeft een productietijd van slechts drie weken.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Geplaatst in Bedden, Meubelcatalogus, Slaapkamer, Woning

Vrijblijvende offerteaanvraag

offerteaanvraagbestellingvraag

Afleveradres
Afbeeldingen toevoegen


  • Maatwerk voor super scherpe prijzen
  • Alle meubelen worden gemaakt op Curacao
  • Binnen drie weken thuis geleverd
  • Altijd supersnel een vrijblijvende offerte
  • Één jaar Volledige garantie op je meubel (zie voorwaarden)