+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
Houten Maatwerk & Design Meubelen Curacao
+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
  • Eigen fabriek op Curaçao
  • Op maat gemaakt
  • Gratis levering

Steigerhouten meubelen Curacao – Bed “Grandi”

Robuust steigerhouten twee persoons bed

Het bed Grandi is een tweepersoonsbed dat standaard gemaakt wordt van steigerhout. Je kan het bed ook laten behandelen met white wash zoals je kan zien op de tweede foto. Alle zijden van het bed hebben een hoge omlijsting, waardoor het bed als geheel een heel stoere uitstraling krijgt! Natuurlijk maken we dit bed geheel op maat voor jouw eigen matras. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Steigerhouten bed Grandi in drie weken geleverd

Wij leveren alle steigerhouten meubelen binnen drie weken. Welke afmeting je ook wilt hebben. We kunnen het bed ook behandelen met beits, olie, whitewash (zie foto) of greywash (hier zijn extra kosten aan verbonden). Geef dit aan in het offerte formulier. Direct bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Vul het onderstaande formulier in.

Een éénpersoonsbed of een tweepersoonsbed?

Steigerhouten bed “Grandi” is gemaakt van oude steigerhout planken. Geen plank is gelijk, maar uiteraard door ons machinaal geschuurd en helemaal klaar om gelijk in gebruik te nemen. De standaard hoogte van dit bed is 43cm. Wil je het gebruiken als éénpersoonsbed, twijfelaar of tweepersoonsbed? Wil je dit slaapkamer meubel net ietsje anders? Alles is mogelijk, vraag ernaar.

Hoe wordt steigerhouten bed “Grandi” geleverd?

De zijkanten en het hoofd- en voeteneind worden los geleverd. Eenmaal bij jou thuis worden de zijkanten in het hoofd- en voeteneind geklikt met behulp van de voor gemonteerde bedhaken. Vervolgens de lattenbodem plaatsen en het bed is klaar voor je matras en de eerste nachtrust. Slaap lekker!

Woodgoed maakt alle steigerhouten meubelen Curacao op bestelling. Elk meubel wordt met uiterste zorg gemaakt. Eventueel is het mogelijk om het bed van een ander houtsoort te maken. Uiteraard kunnen we ook bijpassende nachtkastjes of een bureau of een  kledingkast van steigerhout maken! Steigerhouten meubelen Curacao? Woodgoed!

De totale buitenmaat van het bed is 40cm langer en circa 40cm breder dan de matrasmaat.

Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind?  Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een scherpe offerte. Ook een maatwerk meubel heeft een levertijd van slechts drie weken. 

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Posted in Bedden, Meubelcatalogus, Slaapkamer, Woning

Vrijblijvende offerteaanvraag

offerteaanvraagbestellingvraag

Afleveradres
Afbeeldingen toevoegen


  • Maatwerk voor super scherpe prijzen
  • Alle meubelen worden gemaakt op Curacao
  • Binnen drie weken thuis geleverd
  • Altijd supersnel een vrijblijvende offerte
  • Één jaar Volledige garantie op je meubel (zie voorwaarden)