+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
Houten Maatwerk & Design Meubelen Curacao
+5999 - 8463595
WILLEMSTAD / CURACAO
  • Eigen fabriek op Curaçao
  • Op maat gemaakt
  • Gratis levering

Steigerhouten twee persoons bed “Kama”

Robuust steigerhouten twee persoons bed

Steigerhouten bed Kama is uitgevoerd als een tweepersoonsbed maar ook te bestellen als één persoons. Alle bedden van steigerhout worden door onze meubelmakers op maat gemaakt in onze eigen fabriek op Curacao. Dit wil zeggen dat je zelf nog kan kiezen om het formaat of ontwerp iets aan te passen. Je kunt het hoger, breder, langer maken. Standaard is het bed voorzien van een bedombouw dat volledig op het matras wordt aangepast. Heb je een boxspring of matras met poten dan kunnen we het steigerhouten bed voor je aanpassen. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Steigerhouten bed in drie weken gemaakt

Al onze meubelen van steigerhout, net zoals dit twee persoons bed, worden volledig machinaal geschuurd zodat deze splintervrij is. We maken de steigerhouten bedden standaard van steigerhout, zoals je op de foto kunt zien. We kunnen de steigerhouten bedden in elke gewenste vorm of maat voor u vervaardigen.

De productietijd is gemiddeld drie weken. Wil je dit slaapkamer meubel liever zonder of met een ander hoofd of voeteneind, hoger, langer of breder? Alles is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind?  Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een scherpe offerte. Ook een maatwerk meubel heeft een productietijd van slechts drie weken. 

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Geplaatst in Bedden, Meubelcatalogus, Nieuw, Slaapkamer, Woning

Vrijblijvende offerteaanvraag

offerteaanvraagbestellingvraag

Afleveradres
Afbeeldingen toevoegen


  • Maatwerk voor super scherpe prijzen
  • Alle meubelen worden gemaakt op Curacao
  • Binnen drie weken thuis geleverd
  • Altijd supersnel een vrijblijvende offerte
  • Één jaar Volledige garantie op je meubel (zie voorwaarden)